Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 febrer 2013
Categoria/es: General

EUCARISTIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

Dins dels actes organitzats en la Setmana de Pregària per a la Unitat de les Esglésies Cristianes, el dimarts 22 de gener hem viscut al Carme la celebració d’una Eucaristia amb participació ecumènica.
La ha presidit Mn. Joan, concelebrant amb Mn. Joan Ramon, Mn. Adrián  Adrián i el P. Mariano Martín, franciscà.

Tot referint-se al lema d’enguany “Què espera el Senyor de cadascú de nosaltres?”, Mn. Joan ha dit que Déu ens estima infinitament a tots, i cadascú és un pensament de Déu. Per això la nostra vida ha de ser una resposta d’amor que, completant la seva obra, ens faci sentir la nostra plenitud. Cadascú ha de ser la imatge de Crist. També les comunitats cristianes. El Senyor ens diu “veniu a mi, germans.

La realitat de l’espera del Senyor és fonamental en nosaltres. Així ho ha refermat ja a l’inici de la celebració un representant de l’Església Adventista del Setè Dia. Tot a adreçant-se a la comunitat reunida ens ha dit: “tots estem cridats a la mateixa esperança”.

Francesca Agustí, Delegada d’Ecumenisme i Diàleg Interreligiós del nostre bisbat va animar-nos a avançar en el camí de la unitat de les Esglésies cristianes amb la pregaria i l’acció.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn