Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 octubre 2016
Categoria/es: General

EXCURSIÓ A LA RIOJA

El dia vint- i- nou d’octubre vam emprendre un viatge a la Rioja un grup d’amics de la Parròquia del Carme, acompanyats per Mn. Joan  Mora i la Montse Ges. Ha estat un viatge curt però intens, ja que vam tornar el dia trenta.

Hem visitat: la Rioja Baja, la Rioja Media i la Rioja Alta, també la Vila de Laguardia d’Alava (Euskadi).

Ha estat una sortida cultural molt enriquidora.

La primera parada la vam fer a Calahorra i vam visitar la seva magnífica Catedral. Després a Logroño vam fer una visita passejada, una degustació de montaditos i dolços típics del lloc. A la tarda vam visitar la Vila de Laguardia, amb les seves muralles, el rellotge de l’Ajuntament que té carillons i autòmats que surten  diversos cops al dia, l’església de Santa María de los Reyes en la qual es  conserva un meravellós pòrtic, el pòrtic de Santa Maria de los Reyes.

El dia trenta d’octubre vam visitar Santo Domingo de la Calzada: visita passejada i la Catedral de San Salvador, també el Mausoleu de Santo Domingo juntament amb el galliner que ens recorda la llegenda… , després Sant Millan de  la Cogolla amb el seu monumental Monestir de Yuso patrimoni de la Humanitat. A Nájera passejada pels carrers del centre històric i vam tornar a casa acompanyats d’un paisatge de grans extensions de vinyes i bodegues que ens recordava que estaven en terres de bon vi.

Fins el proper viatge!!!

Maria Teresa Rogés

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn