Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 juliol 2013
Categoria/es: General

EXCURSIÓ A MONTSERRAT DEL REFORÇ ESCOLAR DEL CARME

Aquest any i aprofitant la convocatòria feta per l’Obra Social de “la Caixa” dintre del projecte “CaixaProinfancia”, L’Associació de Voluntaris de “la Caixa” a Lleida, ASVOLCALL, amb els seus Voluntaris varen decidir portar-los a Montserrat, pels valors culturals, socials i eclesiàstics, que reuneix el Monestir, La Basílica i resta d’instal•lacions.

D’aquesta manera el 29 de Juny i amb l’autorització dels pares, 18 Voluntaris i 21 nens de la parròquia, varen partir a les 8,30 hores en autocar des del pàrquing de la Unió Esportiva Lleida, per reunir-nos al pàrquing del Restaurant del Bruc, amb els autocars de Sant Andreu i de Càritas de Balaguer, que van fer la mateixa excursió de final de curs, i dirigir-nos plegats cap a Santa Cecília, on en un punt assenyalat de la carretera a Montserrat, i amb el control dels mossos d’Esquadra, tots vàrem baixar del autocar i iniciar el camí a peu pel camí dels “Degotalls” fins arribar a Montserrat. Vàrem caminar prop d’una hora.

Reunits els grups a la plaça de la Basílica vàrem iniciar la visita cada grup pel seu compte a la Basílica, visitar la Mare de Déu de Montserrat, i altres punts d’interès, per fer realitat el que els Voluntaris durant el viatge havien explicat als nens, sobre Montserrat.

A les 12,30 hores vàrem ser rebuts per l’Abat i en acabar la recepció a les 13,20 hores vàrem dirigir-nos a la plaça de la Basílica per fer la foto de grup. Més de 700 persones que dels diferents punts de Catalunya vàrem assistir a l’Excursió. De Lleida en total vàrem ser 101 persones, 69 nens i nenes i 32 Voluntaris Caixa.

A les 14 hores ens vàrem dirigir al Restaurant per gaudir del dinar, on vàrem ser rebuts pel grup d’animació preparat per l’acte, que va estar fent jocs i màgia durant tot el dinar, per animar i distreure als grups.

A les 16,00 hores tots vàrem dirigir-nos cap els autocars per iniciar el retorn a Lleida, on vàrem arribar sobre les 18 hores aproximadament.

Tots nens, nenes, voluntaris i monitors vàrem quedar molt satisfets del dia passat en companyia i de l’excursió.

Albert Molias, President de l’Associació de Voluntaris de La Caixa

Fotos de Josep Maria Perelló

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn