Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 gener 2015
Categoria/es: General

FELIZ CUMPLEAÑOS PADRE JUAN

El col·lectiu d’immigrants de la parròquia del Carme ha preparat un any més amb molta il·lusió la festa d’aniversari de Mossèn Joan. Una celebració que ja s’ha convertit en una tradició fixada pel diumenge després del festival de la jornada d’immigrants, i que enguany coincidia amb la vigília del natalici.

Mossèn Joan ha viscut amb molta alegria totes les expressions d’estima i de felicitat que s’han anat seguint de forma imparable. Cants, balls, obsequis i parlaments, a més dels pastissos d’aniversari que enguany duien una espelma de més: “Més que posar molts anys a la vida, hem de posar vida als anys”, ha dit Mossèn Joan a l’arribar al local on tots l’esperaven cantant el “Cumpleaños feliz”. Ha agraït l’afecte que li mostraven en aquesta celebració “com una mare que sempre recorda l’aniversari dels seus fills”. També ha aprofitat per aconsellar-los a ser creatius i actius, persones dinàmiques amb iniciativa.

Entre les cançons cal destacar la que amb tanta emoció li ha dedicat la hondurenya Yanira interpretant “Una madre no se cansa de esperar”. No hi ha faltat el grup de sardanes d’immigrants amb la seva directora Pepita Elvira que ha promogut una participada ballada de sardanes a ritme de mambo precedida d’un galop molt vistós.

Finalment, s’ha projectat un muntatge audiovisual preparat per Juan Antonio, amb un recull fotogràfic de Mossèn Joan amb els immigrants i com a música de fons la cançó de la visita del Papa Joan Pau II a Honduras “Mensajero del amor”. Ha estat tot un símbol de l’estimació mútua i un record magnífic de molts dels bons moments compartits. Així resava el text de la dedicatòria: “Feliz cumpleaños Padre Juan". Gracias por ser así con todos nosotros. Le queremos."

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn