Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

20 maig 2014
Categoria/es: General

FESTA DE FI DE CURS DE LA CATEQUESI

Tot el grup de catequesi –nens i nenes, catequistes, mossèn i pares- em fet una festa de fi de curs per celebrar les Primeres Comunions d’enguany. El pallasso del Carrilet ha amenitzat la tarda amb un espectacle de màgia i cançons molt dinàmic. Els nens i els seus pares s’hi han implicat força, sobretot en els balls i jocs al so de tonades molt familiars. Com a protagonistes de la festa, els nens de primera comunió han estat obsequiats amb un CD amb les cançons del carrilet.

Després hi ha hagut un berenar molt assortit que han preparat els voluntaris del menjador social. No hi ha faltat la coca amb xocolata que ha fet les delícies de grans i petits.

Abans d’iniciar-se l’espectacle, Mossèn Joan Ramon els ha llegit la carta del senyor Bisbe que els havia enviat particularment per a convidar-los a la festa del Corpus Christi, que enguany es farà a la Seu Vella. També els ha explicat el programa d’activitats d’estiu.

I és que durant el temps d’estiu la catequesi deixa pas als tallers d’activitats de l’esplai del Carme, on els nens i nenes hi són cordialment convidats.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn