Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 gener 2012
Categoria/es: General

FESTA DE LA MARE DE DÉU DE L’ARCADA

El darrer diumenge de gener la celebració de la festa de la patrona dels comerciants i veïns del carrer Major i plaça de la Paeria ha tingut tres moments importants:

L’Eucaristia presidida per Mn. Josep Martí i concelebrada per Mn. Joan. El Cor del Carme dirigit per Rosa Fabregat ha cantat la Missa d’Angelis amb l’acompanyament a l’orgue de Lluís Climent. En l’homilia Mn. Martí ha explicat l’origen de l’advocació de la Mare de Déu de l’Arcada i del seu patronatge, i un magnífic retrat espiritual i teològic de la Mare de Déu.

A continuació, l’ofrena floral de l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer Major i plaça Paeria a la imatge de la Mare de Déu de l’Arcada, feta en pedra per l’escultor Innocenci Soriano Montagut el 1962, que presideix el mur del temple que mira al carrer Major des d’una fornícula projectada per l’arquitecte Manuel Casas Lamolla.

Finalment, hi ha hagut un pica-pica al Local Beat Francesc Castelló, obsequi l’Associació de Veïns i Comerciants del carrer Major i plaça Paeria.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn