Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

31 gener 2010
Categoria/es: General

FESTA DE LA MARE DE DÉU DE L’ARCADA

La festivitat de la Mare de Déu de l’Arcada, patrona dels comerciants i veïns del carrer Major, se celebra el darrer diumenge de gener a l’església de sant Pere.

L’eucaristia d’enguany ha estat presidida pel senyor bisbe Joan Piris. Hi han acudit nombrosos feligresos del carrer Major i de les parròquies de la unitat pastoral; entre ells hi figuraven molts joves i infants. Alguns van llegir les pregàries i van portar les ofrenes a l’altar.

Finalitzada la celebració, l’Associació de comerciants va fer una ofrena floral a la imatge de la Mare de Déu de l’Arcada que hi ha en una fornícula a l’exterior del mur lateral del temple que mira al carrer major. Aquesta es una obra moderna de l’escultor Innocenci Soriano-Montagut. El Cor del Carme, que havia solemnitzat amb els seus cants la celebració, va interpretar els goigs a la Mare de Déu de l’Arcada.

L’acte es va acabar amb un pica-pica que va tenir lloc als baixos de l’església, que ja estaven habilitats després d’una primera fase de les obres d’acondicionament.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn