Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 juny 2016
Categoria/es: General

FESTA DE SANT JOAN

 La festa patronal de Sant Joan s’ha celebrat amb una Missa concelebrada per mossèn Joan Ramon i mossèn Joan al temple parroquial de Sant Joan Baptista. La Coral del Carme ha acompanyat la cerimònia amb els seus cants.

Mossèn Joan Ramon ha ressaltat la triple festa del dia, per ser Sant Joan un dels sants patrons de Catalunya i del bisbat, a més de la parròquia. Ha ressaltat els trets específics d’aquest sant que va néixer santificat i que il·lumina amb particular intensitat l’Església: “Què bonic seria que volguéssim fer nostres les virtuts de Joan, l humilitat, l’amor a la veritat, la valentia… Hem de confessar la nostra fe i ser coherents en la nostra vida… La gent espera que els cristians actuem d’acord amb la nostra fe”. També ens ha demanat que encomanem a sant Joan la nostra vocació, la nostra parròquia i al nostre rector: “Hem de donar gràcies a Déu per tenir-lo avui entre nosaltres, però hem de continuar pregant…” També ha recordat que hauríem de demanat la intercessió dels mossens màrtirs de la parròquia.

Mossèn Joan ha expressat sentir-se molt acompanyat durant aquests mesos per les pregàries dels feligresos d’arreu amb motiu de la seva malaltia. També ha agraït les felicitacions rebudes pels mossens en el dia de seu sant. I ha convidat a sortir al carrer, als Porxos de Dalt, on uns feligresos havien preparat amb molta il·lusió un pica-pica per celebrar d’una manera més distesa la festa. 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn