Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

13 juny 2011
Categoria/es: General

FESTA MAJOR DEL BARRI DEL NOGUEROLA

La segona setmana de juny el Barri del Noguerola està de festa. Entre els molts actes organitzats, el diumenge al matí ha estat presidit per la celebració de la Missa Major a l’església del Carme. Oficiada pel seu rector, Mn. Joan Mora, ha comptat amb l’assistència de la Junta l’Associació de Veïns del Barri i la Regidora Dolors Arderiu. La Coral del carme l’ha colemnitzat amb els seus cants.

Enguany ha coincidit amb el dia de la Pentecosta, que és la culminació de la Pasqua amb la vinguda de l’Esperit Sant. Havent centrat l’homilia en aquest fet transcendent, Mn. Joan s’ha referit també a “la parròquia que ha de ser el cor del barri; per l’acció de l’Esperit Sant la comunitat –encara que sigui reduïda- va rebent els carismes que fonamenten les diferents iniciatives que van sorgint per al bé del barri”.

La Junta ha ofrenat flors a l’altar, i tots hem pregat Déu que enforteixi els vincles d’amistat i d’estimació entre tots els veïns del barri i que tots junts puguem donar-li gràcies per l’amor que Ell ens dóna.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn