Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 juny 2010
Categoria/es: General

FESTA PATRONAL DE SANT JOAN

La parròquia de Sant Joan baptista ha celebrat joiosament la seva festa patronal. La Missa solemne ha estat presidida pel seu rector, Mn. Joan, concelebrant amb Mn. Josep Miarnau, Mn. Joan Carles Mandge i Mn. Adrián Burca.

En l’homilia Mn. Joan ha fet referència a l’activitat de Joan el baptista de preparar l’arribada de Jesús. Tot subratllant la nostra petitesa i la nostra grandesa (“som do i misèria,” en paraules de Benet XVI als sacerdots en la clausura de l’Any Sacerdotal), ens ha encoratjat a fer com el profeta: “que el Senyor doni força als nostres braços, ànim als peus i faci més generós el nostre cor per anunciar el Regne de Déu i ser precursors com Sant Joan baptista.

La Coral del Carme, la Coral dels romanesos i el  Cor africà de Sant Joan han acompanyat amb cants l’Eucaristia, i al finalitzar han fet una petita actuació que ha estat molt aplaudida.

La celebració ha continuat al carrer, als Porxos de Dalt, on el Jesús i l’Anna de la família Roig oferien coca de Sant Joan i una beguda refrescant que havien preparat. Ha estat una estona molt agradable de conversa animada entre els feligresos de les parròquies de la Unitat Pastoral que s’han sumat a la celebració de la parròquia  i del sant del seu rector, Mn. Joan. Felicitats!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn