Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

2 octubre 2014
Categoria/es: General

FESTES DE LA VERGE BLANCA DE L’ACADÈMIA

L’Acadèmia Mariana ja està celebrant les festes en honor de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de Lleida.

Els actes han començat aquest dilluns 29 de setembre amb un Tridu a la Mare de Déu. Els tres dies previs a la festivitat de la Verge Blanca (dilluns 29, dimarts 30 setembre i dimecres 1 d’octubre) a les 19:30h hi ha hagut el res del Rosari i la Santa Missa, amb la predicació sobre “Maria als Evangelis”. Hi han participat les corals de les Cases Regionals d’Andalusia i Extremadura, i la coral Estel del Cercle de Belles Arts.

La festivitat de la Verge Blanca de l’Acadèmia, avui dijous, 2 d’octubre, se celebrarà amb una Eucaristia a les 12h, amb la participació de la coral de l’Hospitalitat de Lourdes, de Lleida, i una altra Eucaristia a les 19:30h, presidida pel Sr. Bisbe Joan Piris, i amb la participació la coral Units pel Cant

Les festes culminaran el diumenge 5 d’octubre, amb el Certamen Marià en honor a la mare de Déu de les Sogues, patrona de Bellvís i de la Plana d’Urgell. Els actes tindran lloc a la tarda, amb la celebració de l’Eucaristia a les 17h, amb la participació de la Coral L’Espiga d’Or de Bellvís, i el Certamen Literari Marià, a les 18:30h.

Tots hi sou ben convidats. Us hi esperem!

El programa de les festes el trobareu a les vostres parròquies. També el teniu clicant a l’enllaç que segueix juntament amb la invitació.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn