Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 juliol 2015
Categoria/es: General

FESTES EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL CARME

         

V Centenari de Santa Teresa de Jesús

La parròquia de la Mare de Déu del Carme ja ha començat la Novena com a preparació per a celebrar les Festes del Carme. La NOVENA s’inspira en pensaments de Santa Teresa de Jesús, amb ocasió de la commemoració del Vè centenari del seu naixement. La predicació anirà precedida per la declamació-pregària d’un poema de la Santa per actrius del TOAR. Des del dia 7 fins al dimecres 15, podrem assistir a la novena cada dia a les 8 del vespre, oficiada per Mn. Adrià Burca, Mn. Joan R. Ezquerra i Mn. Joan Mora. Abans, a les 7:30h. es fa el res del Sant Rosari.

També es duran a terme altres actes com la imposició de l’ESCAPULARI el diumenge dia 12. Dimecres dia 15, la vigília de la festa, la Missa estarà presidida pel Bisbe Joan Piris i a continuació hi haurà la PROCESSÓ i ofrena floral a la Mare de Déu.

El dijous 16, DIA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME a les 12 h. se celebrarà la Missa de les “Carmes”. La missa solemne, a les 20:00, anirà seguida al Local parroquial del Carme d’un pica-pica animat per algunes actuacions musicals. També es farà el sorteig d’un joc de taula, una Bíblia i un rellotge de paret a benefici del Centre de Solidaritat Jericó.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn