Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 desembre 2016
Categoria/es: General

FESTIVAL DE COLINDAS

 L’església del Carme ha acollit un festival de nadales (colindas) en el que hi han participat les vuit parròquies ortodoxes que hi ha a l’arxiprestat d’Aragó. Al presbiteri ornamentat per a l’ocasió amb l’arbre de Nadal procedent de Romania, cada grup parroquial ha fet la seva interpretació de colindas davant el nombrós públic assistent, molts dels quals s’havien desplaçat des d’Aragó amb la seva parròquia.

La darrera actuació ha estat la de la parròquia ortodoxa de Lleida, dirigida per Monika Rosca. Aquesta parròquia que regeix el P. Daniel Simon té el seu espai de culte al Local parroquial del Carme i ha estat l’organitzadora del festival.

En nom del bisbe de l’Església ortodoxa romanesa per a Espanya i Portugal del Patriarcat de Romania, Timotei Lauran, el P. Daniel ha lliurat com a distinció un certificat als sacerdots de les parròquies que hi han participat. El P. Daniel també ha anunciat que l’any vinent es preveu que finalitzin les obres del nou temple ortodox a Lleida i ha agraït a Mn. Joan l’acolliment de la seva parròquia al Local parroquial del Carme des de ja fa deu anys.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn