Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 desembre 2018
Categoria/es: General

FESTIVAL DE NADAL DEL REFORÇ ESCOLAR

L’equip del Reforç Escolar ha tancat el primer trimestre del curs amb un festival de primera. Organitzat i conduit per la seva responsable, Eva Vidal, ha comptat amb la complicitat i col·laboració dels alumnes i professors que han preparat postals de Nadal, balls i cants, fins i tot un Rap amb lletra de dos joves alumnes fent un elogi de l’educació, amb aquesta tornada: “Enseñando yo quiero aprender / para ganar no hay major futuro que el que puedas inventar / pues la educación no es más que libertad."

Entre les actuacions no hi han faltat les Nadales, amb l’acompanyament musical de Mossèn Ramon al piano, i s’ha destacat especialment una versió original interpretada pel cor de professors i Mossèn Jaume.

També s’ha fet lliurament d’obsequis de “l’Arbre dels Somnis”, una iniciativa de CaixaBank per aconseguir que cada nen rebés un obsequi solidari.  Tots aquests nens havien escrit prèviament la seva pròpia carta als Reis, demanant un obsequi, una joguina, roba… i aquest és el regal que van rebre per part de persones anònimes que van llegir la seva carta continguda en una bola que ornamentava un arbre de Nadal de cartró de l’oficina de CaixaBank i van voler fer realitat la seva petita il·lusió.

Totes aquestes alegries, presenciades i compartides també per molts pares i mares dels nens i joves del Reforç, s’han endolcit com a cloenda amb una exquisida xocolata desfeta preparada per Francisco.

Per setè any consecutiu els Voluntaris de la Parròquia del Carmen i ASVOLCALL fan que el Reforç Escolar del Carme sigui una experiència ben profitosa per als 54 nens i joves, i alhora enriquidora per a les 18 persones que amb bona fe i ganes hi col·laboren com a professors, coordinats per Eva Vidal. La parròquia els ho agraeix de cor.

 

  

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn