Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

12 juny 2012
Categoria/es: General

FI DE CURS DE CATEQUESI I REPÀS DELS VOLUNTARIS “LA CAIXA”

En la recta final del curs escolar ha arribat el fi de curs de la catequesi parroquial del Carme. Un tríptic sobre el Rosari ha completat la formació cristiana que els nens i nenes han anat rebent al llarg de l’any. La parròquia, però, no tanca per vacances. I així, arribat el temps d’estiu iniciarem l’Esplai del Carme, un espai de trobada lúdic que ens ajudarà a alimentar els vincles d’amistat amb els nostres infants.

Les activitats de reforç de primària que per segon any consecutiu està realitzant el mestre D. Ernesto García Cabrerizo, tindran continuïtat fins que arribi el temps de vacances. Pel que fa al repàs d’ESO del grup de Voluntaris de La Caixa, ja ha finalitzat les activitats previstes per enguany. Endegat en el darrer trimestre amb l’impuls d’en Josep Mª Perelló, a l’iniciar el curs vinent es reprendrà amb més amplitud i continuïtat.

Agraïm de cor la dedicació entusiasta d’aquest equip humà de formadors, i els esperem amb il•lusió el proper mes de setembre. Igualment seran ben rebudes les persones que vulguin col•laborar en la formació dels nens i joves de la parròquia.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn