Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 juny 2016
Categoria/es: General

FI DE CURS DEL REFORÇ ESCOLAR

Amb l’acabament del curs escolar, el fi de curs també està a punt d’arribar per al Reforç Escolar del Carme. Ha estat un curs molt positiu ja que els alumnes han assistit amb serietat i han tret molt bon profit de les classes.

El dimecres 15 de juny serà el darrer dia de classe i el dissabte 18 de juny es farà una sortida de fi de curs al Delta de l’Ebre, per gentilesa d’ASVOCALL (Associació de Voluntaris de la Caixa a Lleida).

Excursió al Delta de l’Ebre

‘Conèixer el Delta i les terres de l’Ebre’ ha estat la jornada organitzada per les associacions de voluntaris de La Caixa de Lleida, Barcelona, Tarragona i terres de l’Ebre. L’objectiu de la trobada ha estat un regal com a premi de final de curs d’un dia lúdic d’afecte, cultura i natura. Hi ha participat més de 300 persones, 250 nens en situació de vulnerabilitat i 80 voluntaris i familiars seus.

En grups de 30 persones han visitat el mirador Zigurat a la desembocadura de l’Ebre, on han rebut explicacions sobre aquest ecosistema. Així els nens van poder participar en un concurs de preguntes sobre el Delta organitzat pels voluntaris. Després es van desplaçar fins a l’Encanyissada, la llacuna més gran del Delta. Allí van contemplar les més de 325 espècies d’aus que hi viuen i han pres un refresc convidats per l’associació amfitriona, Terres de l’Ebre.

Tots junts han gaudit d’un dinar comunitari al pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita, a base de paelles d’arròs cuinades per especialistes i servides pels mateixos voluntaris. A les postres van ser premiades les sis millors respostes del concurs "Defensant el Delta fem un món millor." 

L’activitat de cloenda ha estat l’actuació d’un grup de teatre musical d’un grup d’alumnes de Barcelona. En acabar, tots els grups han fet el camí de retorn al seu lloc d’origen.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn