Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 juny 2015
Categoria/es: General

FI DE CURS DEL REFORÇ ESCOLAR

Els Voluntaris de “la Caixa” de Lleida van celebrar la cloenda del curs de reforç escolar fora d’hora de classes per a nens de la Parròquia del Carme.

El darrer dia de classe, dimecres 17 de juny, després de la sessió de repàs, professors i alumnes es van unir per celebrar la cloenda de curs amb un berenar i una estona de diàleg amistós. Són molts els vincles que s’han anat teixint durant aquests mesos i entre tots s’ha anat creant el caliu de l’afecte familiar. A més, hi van participar Josep Maria Perelló, professor i promotor de la iniciativa, en col·laboració amb el president de l’Associació de Voluntaris de “la Caixa”, Asvolcall. També vam comptar amb la presència de Tere Màrquez, voluntària “la Caixa” i coordinadora del reforç, i Mn. Joan Mora, rector de la parròquia.

Un any més, l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” que presideix Albert Molias ha obsequiat amb una excursió de final de curs als voluntaris i a tots els nens i joves que han seguit la formació facilitada als diferents centres cívics de Catalunya i Aragó on ells actuen.

Punt de trobada: Saragossa

El punt de trobada va ser la ciutat de Saragossa, on es van donar cita més de 200 nens i joves que van participar a les visites a l’Aquari i al Parc d’Atraccions. La jornada va acabar amb un dinar comunitari, amenitzat als postres amb l’actuació d’un mac que va fer les delícies de la mainada. Aquesta iniciativa també ha servit per conèixer la ciutat de Saragossa.

Moltes gràcies a tots pel bon servei i fins al proper curs!!

Més informació: Abert Molias – President Associació Voluntaris de "la Caixa" de Lleida – Asvolcall – telèfon 609060387

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn