Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 juny 2011
Categoria/es: General

FI DE CURS I VETLLA DE SANT JOAN

En la vigília de Sant Joan Baptista, la comunitat de les parròquies de la Unitat Pastoral de Sant Pere, Sant Joan i la Mare de Déu del Carme ens hem reunit al voltant de l’altar per donar gràcies a Déu pel curs d’activitats pastorals que s’acaba. Aquest curs les nostres comunitats han estat molt ben acompanyades per Mn. Santiago, primer com a diaca i després hem tingut el goig de viure la seva ordenació sacerdotal.

En la celebració de la vetlla de la festa Sant Joan, també hem celebrat el sant del nostre rector Mossèn Joan i hem pregat perquè, com el baptista, ens continuï ajudant a seguir el camí de Crist. Mossèn Joan ha donat gràcies a Déu i als agents de pastoral per l’activitat pastoral duta a terme per al bé de la societat. I ha insistit en la necessitat d’alimentar la fe en la trobada amb Crist en comunitat en la Missa del diumenge i així mantenir la vitalitat de la parròquia a través del seu anunci.

Després de la celebració de l’eucaristia hem compartit un sopar fred amb postres “sorpresa”, obsequi dels més joves per a Mossèn Joan, i que tots hem degustat amb alegria.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn