Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 octubre 2022
Categoria/es: General

FLASH MOB A LA PLAÇA PAERIA PER UNA LLAR DIGNA PER A TOTS

Una flash mob davant de la Paeria de Lleida ha servit per posar de manifest la reclamació del dret a l’habitatge per a tothom i per denunciar la situació crítica de molta gent sense sostre. “No podem deixar a ningú fora de cobertura”, com deia el lema de la mobilització, i sense una llar digna.

Amb a concentració es reclamen polítiques públiques que atenguin la persona des de la seva globalitat: salut, habitatge, alimentació, treball; i posar de manifest la necessitat d’una protecció social plena i inclusiva. A Lleida hi ha més d’un centenar de persones sense sostre, una xifra que es preveu que augmenti en l’entorn de crisi actual.

Sota el lema "Fora de cobertura" la performance ha estat convocada per Arrels, Càritas diocesana, la Fundació Jericó, la Fundació Entre tots i per al bé de tothom (Llars del Seminari) i Sant Joan de Déu Terres de Lleida que conformen, entre d’altres, la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Social i Caritativa. Aquesta Xarxa d’entitats solidàries amb la pobresa ha organitzat per al dissabte, 12 de novembre, una taula rodona amb testimonis per parlar sobre la pobresa a la parròquia de Sant Agustí del barri lleidatà de la Bordeta.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn