Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

26 juny 2019
Categoria/es: General

FORMACIÓ DE VOLUNTARIS PER PARTICIPAR EN UN PROJECTE MISSIONER SOLIDARI

 Aquesta primavera la delegació diocesana de Missions de Lleida ha estat desenvolupant conjuntament amb la congregació Marta i Maria formació a un grup de setze voluntaris per a realitzar un projecte missioner de voluntariat internacional a Guatemala amb infància i adolescència que impulsa la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida. A la iniciativa, denominada ‘Lleida Missionera’, participaran tres grups que entre juliol i agost faran tasques de voluntariat a les ciutats de Jalapa i Esquipulas.

Els voluntaris realitzaran tasques de reforç escolar i acompanyament, a la vegada que conviuran amb infants i joves de 0 a 18 anys que resideixen a l’orfenat de Jalapa i la Ciutat de la Felicitat d’Esquipulas. Ambdues obres socials són gestionades per la Congregació Marta i Maria. Un dels objectius de la iniciativa és conviure amb les comunitats de Jalapa i Esquipulas per conèixer la realitat de la infància i l’adolescència en aquest país centreamericà.

Els participants en aquesta iniciativa solidària tenen entre 18 i 60 anys i perfils molt variats (mestres, integradors socials, sanitaris i joves universitaris). Es tracta del segon any en què es porta a terme aquesta iniciativa solidària, ja que l’any passat un grup de quatre persones van anar a Guatemala. El primer grup de voluntaris marxarà el 8 de juliol. Entre ells hi haurà la nostra amiga Gloria Lorenzo, catequista de la parròquia del Carme.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn