Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 octubre 2010
Categoria/es: General

FUNERAL PER MIQUEL BORRÓS

El Rector de les parròquies de la Unitat Pastoral de Sant Joan, San Pere i la Mare de Déu del Carme, i el Consell interparroquial, conviden a tots els feligresos al funeral per l’ànima de Miquel Borrós Ysac, Secretari de les esmentades parròquies, servent fidel i bon amic.


En nom de tots els feligresos de les parròquies de la Unitat Pastoral volem agrair tot el que el nostre estimat Miquel ha fet, durant més de 10 anys, al servei de l’Església. Ha estat, per als mossens i per a tots els que l’han tractat, un exemple constant d’esperit de servei, de fidelitat en el treball, de tracte amable i bon humor…, virtuts aquestes que sorgien espontàniament d’una font: la fe i la pregària que amarava la seva vida, la participació diària en l’Eucaristia, i les bones amistats que sempre l’han envoltat i que ha sabut cultivar.

Miquel, esperem que, des del cel, continuaràs col•laborant amb nosaltres, que, al temps que vetlles per la teva esposa, fill i familiars, intercediràs per l’Església i per aquestes parròquies que tant has estimat.

A reveure!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn