Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 gener 2012
Categoria/es: General

FUNERAL PER MN. IGNASI PELEGRI AL CARME

Als vuit dies de la seva mort a Barquisimeto – Veneçuela – una representació nombrosa del clergat , de familiars i de molts fidels de la ciutat i d’altres indrets ens hem reunit a la parròquia de la Mare de Déu del Carme per encomanar-lo al Senyor. Tenia 83 anys i va morir estant en servei actiu, d’una manera sobtada mentre dialogava amb un dels universitaris de la Residència on ell exercia darrerament el seu apostolat.

Ha estat una cerimònia càlida, presidida pel nostre Sr. Bisbe. Han participat en la litúrgia de la Paraula i en la lectura de les pregàries alguns nebots i nebodes del finat . El Cor de la parròquia ha dirigit el cants. En finalitzar la celebració el secretari del bisbat ha llegit la seva ressenya biogràfica, també ha parlat Mauro, un dels universitaris de Barquisimeto que es troba estudiant a Barcelona, i el germà prevere, Mn. Jesús Pelegrí, ha agraït l’assistència a tots els presents. Mn. Pelegrí havia estat adscrit a la nostra parròquia ara fa quatre anys, quan va venir amb ocasió de la mort del seu germà Mn. Ventura Pelegrí.

Que Déu premiï la seva trajectòria apostòlica i la seva generositat en el servei de l’Església. Que reposi en la pau del justos per sempre.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn