Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 novembre 2013
Categoria/es: General

FUNERAL PER MOSSÈN ANTONIO BALLARÍN

El diumenge següent al traspàs de Mossèn Antonio Ballarín, la parròquia del Carme ha celebrat una eucaristia per recordar-lo precisament en la Missa en la que durant tants anys va celebrar, ajudant-nos a seguir Jesús pel camí de l’Evangeli i a participar al voltant de l’altar de la vida plena de Déu.

Abans d’iniciar-se la celebració s’ha fet una projecció d’imatges per al record. Les fotografies anaven resseguint l’itinerari vital de Mossèn Ballarín, des de la seva localitat natal, a Noales, el seu entorn familiar i les parròquies on va servir, de manera especial els vint anys a la parròquia del Carme (1987-2007) i les celebracions a les que va assistir amb posterioritat fins que les seves forces li ho van permetre. Mossèn Joan va anar comentant aquestes imatges que ens van fer reviure molts moments tan entranyables que els feligresos vam compartir amb Mossèn Ballarín.

Mossèn Joan Ramon ha agraït el servei que Mossèn Antonio Ballarín va fer a la parròquia, també quan les forces i la vista van anar minvant i l’ha recordat com un sacerdot bondadós que amb el seu tarannà alegre i senzill es va fer estimar per tots. També Roser García ha llegir unes entranyables paraules de comiat tot recollint el sentiment viscut durant les exèquies fúnebres presidides pel Bisbe Joan a l’església de Sant Llorenç.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn