Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 desembre 2010
Categoria/es: General

HEM CELEBRAT EL NADAL

La celebració del Naixement del Senyor sempre comporta un doble retrobament: amb Déu fet home i amb els nostres germans, els fills de Déu. És una festa familiar a les nostres llars i a la gran llar de l’Església, amb la gran família de les nostres comunitats. Així ho hem viscut a la parròquia del Carme.

La Nit de Nadal, a la Missa del Gall, el grup de joves de la parròquia ha reviscut l’adoració dels pastors. Amb la senzillesa i humilitat dels pastors del Camp de Betlem, han fet l’ofrena dels seus dons a Jesús Infant. Dons de vida, de solidaritat i d’amor. El Cor africà ha acompanyat amb els seus ritmes tota la celebració. En acabar, Anete ha felicitat el Nadal interpretant una cançó. Ella mateixa també festejava el seu catorzè aniversari.

La missa del dia de Nadal ha estat solemnitzada per la Coral dels romanesos catòlics. Després de la lectura de l’evangeli, els infants de la catequesi han estat els protagonistes de l’escenificació de l’ofrena dels pastors a Jesús a la cova de Betlem; també han interpretat una nadala. El final de la celebració ha estat el moment escollit per a compartir les felicitacions de les comunitats dels romanesos catòlics, amb Mn. Adrián Burca; dels romanesos ortodoxos, amb el P. Daniel Simon; i la comunitat parroquial del Carme, amb Mn. Joan Mora. Les corals de cada comunitat han felicitat el Nadal interpretant una nadala.

No hi podia faltar l’adoració de tots els feligresos a Jesús Infant, al Déu amb nosaltres que ens porta la salvació i el desig de ser millors.  

  • Resum gràfic Missa de Nadal

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn