Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

15 maig 2013
Categoria/es: General

HOMENATGE A ENRIC CASTELLS

El passat dimecres dia 15 de maig, els membres del TOAR juntament amb la Parròquia del Carme, van celebrar la medalla d’or al mèrit cultural al seu president Enric Castells, concedida per la Paeria. Li van preparar un sopar sorpresa al restaurant Palermo de la nostra ciutat.

Va ser una nit emotiva per a tots, ja que es palpava en l’ambient l’estima i la il•lusió amb que tots vam acudir per recolzar aquesta medalla tant merescuda per l’Enric Castells, un home que ho dona tot pel teatre, la poesia i la cultura a la nostra ciutat.

Un comentari d’un dels assistents crec que reflexa molt bé el que va estar el sopar:

     "Va ser una nit fantàstica i veure l’emocionats que estaven l’Enric i la seva dona per la mostra d’amistat de tots el membres del TOAR, era tot un poema de conte de fades. L’Enric és un catòlic que ha sabut portar el teatre a l’església per tal d’atansar al creients i no creients al testimoni de la fe. Gràcies a la seva perseverança s`han representat obres com: La Passió, Joan XXIII, Francesc Castellò i Aleu, Sant Jaume ve de Galicia, El Carmel de Lleida etc.
      No sé com se les arregla però ell sempre aconsegueix abans de qualsevol representació del TOAR que creients i "ateus" que diu ell, resem plegats un Parenostre i un Avemaria perquè surti bé la representació.
      L’Enric és un home que viu per servir a Déu i al teatre. Reuneix valors rars avui en dia com són la perseverança, la tolerància i una gran capacitat d’ emocionar-se, la qual cosa el fa més entranyable i humà.
      Bé podríem dir moltes coses més d’ell, bones i algú pot pensar també no tan bones, perquè ningú és perfecte, és cert, però penso que a qui fa les coses amb amor i amb bona fe, la balança sempre s’ínclina cap a lo bo.
Es mereix el reconeixement de tots. Així ho hem volgut expressar els membres del seu estimat TOAR i de la seva Parròquia del Carme.
"

Un dels regals que li vam fer, va ser entregar-li el cor de tots en un llibre en blanc que vam omplir cadascú amb la nostra dedicatòria i signatura.

Crec que l’Enric i la seva senyora, l’Antonieta, l’altra nit es van sentir rics, de la millor manera en que es pot ser ric: ric en amics i estimació.

Mercè Trepat


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn