Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

1 maig 2013
Categoria/es: General

HOMENATGE A L’EDUCACIÓ

El Consell Escolar Municipal ha fet un homenatge a institucions i persones vinculades a l’educació a Lleida. Entre elles hi figuren Josep Varela, per la seva llarga trajectòria professional en el món de l’educació, com a professor i director dels SSTT d’Ensenyament, i que actualment està exercint docència al Centre Social Jericó de la Parròquia del Carme. També la Congregació de Missioneres Esclaves de l’Immaculat el Cor de Maria, en el 150è aniversari de la seva fundació, institució molt vinculada a la nostra Unitat Parroquial. També ha rebut un merescut reconeixement la pedagoga Maria Carme Agustí.

L’homenatge ha tingut lloc a l’Auditori Municipal emmarcat en els actes de la Diada de Sant Jordi. Les institucions educatives han estat representades per l’Alcalde Àngel Ros; el regidor d’Educació i Infància, Jesús Castillo; i el Director dels SSTT d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

Ha estat un acte entranyable en el que s’ha posat en relleu la dedicació i el compromís per l’educació dels qui han rebut el reconeixement. En la seva intervenció Josep Varela ha expressat que l’ensenyament és una vocació vinculada al seu projecte de vida. El seu entusiasme per ensenyar està ben unit a la seva voluntat de servei a la societat. Un cop jubilat Josep Varela continua dedicat a "l’ofici que més li agrada" com a voluntari en diversos espais de formació a nens amb pocs recursos econòmics o d’altres mancances. La Parròquia del Carme se sent orgullosa de comptar amb la seva dedicació a través de l’Associació dels Voluntaris de la Caixa.

©Herminia Sirvent

©Herminia Sirvent

©Herminia Sirvent

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn