Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 juny 2010
Categoria/es: General

HOMENATGE A MIQUEL BORRÓS

El passat 19 de juny les parròquies de la Mare de Déu del Carme, sant Joan i Sant Pere van retre un sentit homenatge a Miquel Borrós, que ha estat el seu secretari des de la seva constitució l’any 2001 com a Unitat Pastoral, igual que anteriorment ho era de la parròquia del Carme.

Fidelitat, dedicació i simpatia són algunes de les moltes qualitats que a través de la seva eficàcia professional ha esmerçat Miquel Borrós a les parròquies des del temps de la seva jubilació com a Director de La Caixa. Tot un exemple de servei generós en la seva tasca amarada d’un tracte amable i un particular sentit de l’humor.

Defugint tota mena de protagonismes, discret i amic de la senzillesa, l’homenatge va consistir en un dinar a l’Acadèmia Mariana amb Mn. Joan, Mn. Joan Ramon Ezquerra, Mn. Joan Carles Mandge, Mn. Lucas Evung, diaca, i el grup de persones més vinculades a l’activitat del despatx parroquial. Tots els que no hi eren presents també es van sumar al merescut i sentit homenatge de reconeixement a la seva dedicació fidel a l’Església en la celebració del final de curs d’activitats pastorals la vetlla de Sant Joan.

Com a obsequi se li va lliurar una imatge de la Mare de Déu amb l’Infant Jesús, feta al Monestir de Sigena,  com a símbol de la seva estimació per la Mare de Déu, a la que tan ha servit des de la parròquia de la Mare de Déu del Carme.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn