Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 novembre 2022
Categoria/es: General

HOMENATGE A MONTSE GES EN EL 90è ANIVERSARI

La parròquia del Carme ha fet un carinyós homenatge a la seva col·laboradora de tota la vida Montse Ges coincidint amb el seu 90è aniversari. Ha estat al final de la missa de les 12:30h del diumenge a la que ha pogut assistir acompanyada pels amics i parroquians des del centre assistencial Jaume Nadal Meroles on resideix des de fa un any.

Acabada la celebració, nombroses persones s’han atansat a saludar-a i a felicitar-la efusivament. Mossèn Jaume i Mossèn Joan Ramon també li han dedicat unes paraules afectuoses lloant tota la seva llarga i intensa dedicació a la parròquia. Antonio Miñano ha llegit un emotiu escrit repassant algunes fites del seu compromís vital amb la parròquia del Carme: al despatx parroquial, en l’atenció als necessitats, organitzant pelegrinatges, promovent rifes benèfiques, l’atenció als malats, ministre extraordinari de l’eucaristia … “Montse es la mujer valiente, prudente, bendecida que refleja la fuerza y la virtud.”

Un reconeixement ben merescut que la Montse ha acollit amb alegria i emoció en un dia ben ple de sorpreses que continuaria amb un dinar familiar. Moltes felicitats, Montse. Tots donem gràcies a Déu pels teus 90 anys memorables!!

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn