Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 abril 2011
Categoria/es: General

HORA SANTA A SANT PERE

L’Hora Santa és l’acompanyament a Jesús en l’agonia prèvia al prendiment a l’Hort de les Oliveres, després del Sant Sopar. Igual que va demanar als seus deixebles Pere, Jaume i Joan que vetllessin amb ell, el temple de Sant Pere va acollir la companyia que van fer a Jesús alguns feligresos de les parròquies de la Unitat Pastoral amb els seus sacerdots.

La primera part de la vetlla va estar dedicada a un recital de lenta cadència de poemes religiosos de delicada i intensa espiritualitat, curosament seleccionats i interpretats per Mari Cruz Nevot. Després hi ha haver una lectura compartida d’un text meditatiu que actualitzava en primera persona les diferents vivències de Jesús i els seus deixebles en aquests moment tràgic de les seves vides. La lectura de la Paraula de Déu, pregàries i cants van anar seqüenciant el temps d’oració personal i comunitària, alhora que anàvem sintonitzant amb l’amor tan gran de Jesús per nosaltres i sentint la seva mirada profunda i comprensiva.

Els sentiments de dolor, de gratitud, d’amor, de compromís… que afloraven dels nostres cors esdevenien anhels i pregàries ben sinceres danvat del Santíssim: “Gràcies, Senyor, perquè sabem que sempre ens escolteu!”

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn