Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 juny 2017
Categoria/es: General

III DIADA MISSIONERA

L’Acadèmia Mariana-Casa de l’Església ha acollit la III Diada Missionera, organitzada per la delegació diocesana de Missions. “Sembrar petjades i seguir les de Jesús, sempre la nostra missió principal” ha estat el lema d’aquesta jornada que va servir per compartir experiències i que ha estat iniciada pel Bisbe Salvador en l’acte d’obertura presentat per la delegada, Caritat Mercadé.

Mn. Joan Miquel, missioner de la nostra diòcesis que fa 26 anys que desenvolupa la seva tasca a Cali (Colòmbia), va mostrar un vídeo titulat “Les dues cares de Cali”. Teresa Mayoral, Mn. Robert Louan i el germà Martín Cuenca han explicat la realitat dels països on han estat de missió. Han coincidir en què la missió es fa en el lloc on vivim i que tots estem cridat, pel fet d´estar batejats, a donar a conèixer la paraula de Jesús i, per tant, a ser missioners: ‘Tots estem cridats a la missió’.

També s’ha fet treball en grups moderats per una persona amb experiència missionera, i la participació final de la coral Santa Trinidad, de la parròquia de Sant Andreu, amb la que tots han cantat, ballat i donat gràcies a Déu.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn