Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

20 desembre 2018
Categoria/es: General

INAUGURACIÓ DE L?ESPAI MOSSÈN JOAN

Pocs dies després de la seva instal·lació s’ha inaugurat l’Espai Mossèn Joan que la parròquia del Carme ha dedicat al seu estimat i recordat rector. Mossèn Joan Mora gaudeix ja de l’eternitat del cel després de viure intensament dedicat a servir el Senyor i els altres: “la meva vocació ha estat sempre estimar”. Malgrat la seva vida senzilla i discreta, Mossèn Joan ha estat un model de solidaritat i integració, amb una gran capacitat per a generar entusiasme i implicar persones en la gran tasca apostòlica, social i de conservació del patrimoni que li han valgut nombroses distincions i reconeixements.

Moltes d’aquestes distincions s’han disposat al local parroquial del Carme. Hi ha la Medalla d’or de la ciutat, la Creu Episcopal dels ortodoxos, nombroses plaques, creus i rosaris de diferents països i una imatge petita de la Mare de Déu de Tragó de Noguera, el seu poble natal. Tot està distribuït en uns plafons tancats amb metacrilat, a mode de vitrina, per poder-los perpetuar i fer-ne memòria.

Aquest espai on Mossèn Joan va fer tantes reunions, activitats i celebracions amb tots els grups de la parròquia, molt especialment els immigrants, ha passat a ser amb tota propietat “l’Espai Mossèn Joan”. I ha estat precisament aquí on, per voluntat de Mossèn Joan Ramon Ezquerra, el seu alter ego amb qui va treballar i va compartir quaranta anys de la seva vida, s’han preparat els tres plafons de l’exposició.

La inauguració de “l’Espai Mossèn Joan” s’ha fet en presència de Mossèn Joan Ramon i de Mossèn Jaume, i alguns col·laboradors de la Parròquia del Carme, pocs dies abans del Nadal. Ha estat una trobada senzilla i entranyable on hem compartit records de Mossèn Joan i el nostre dia a dia actual. Després del diàleg hem degustat el sopar fred preparat per Francisco.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn