Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 setembre 2016
Categoria/es: General

JORNADA DE L?ENVIAMENT

Unes 450 persones han omplert avui a la Catedral de Lleida a la Jornada de l’Enviament en missió dels agents de pastoral de la Diòcesi presidida pel Sr. Bisbe Salvador Giménez.

En aquesta celebració es fa palès i se celebra que ell, com a Pastor de l’Església Diocesana, confia als homes i dones seguidors del Crist ressuscitat, la noble tasca de col·laborar amb ell en l’evangelització de la societat lleidatana.

El bisbe de Lleida ha destacat que "no som els millors de la nostra societat, però som els més feliços perquè hem cregut en Jesucrist i el volem portar a tots els àmbits de la nostra vida". El nostre prelat ha dit que la Festa de l’Enviament "ens convida a l’alegria, al compromís i a l’esperança".

A més, enguany després de la cerimònia, s’ha entregat als fidels el Pla Pastoral de la Diòcesi de Lleida del trienni 2016-2019 que el bisbe Salvador ha batejat amb el títol ‘No tingueu por… Crist és viu!’.

Aquest document ha estat elaborat pel bisbe Salvador arran de la ponència que va impartir a l’Assemblea Diocesana del passat mes de maig i després de recollir les aportacions dels fidels.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn