Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 març 2010
Categoria/es: General

JORNADA DE PORTES OBERTES DELS CENTRES DE CULTE

   El passat dissabte 6 de març la parròquia del Carme ha participat en la jornada de Portes Obertes dels centres de culte de la ciutat, juntament amb la Mezquita Ibn Hazn, Mezquita Omar, Saló del Regne dels Testimonis Cristians de Jehovà, Brahma Kumaris, Església de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies i l’Església Evangèlica Baptista,  El temple ha acollit a totes les persones i grups interessats en conèixer l’activitat religiosa que habitualment s’hi desplega per part de les diferents comunitats que hi conviuen: els romans catòlics, els romans ortodoxos, els llatinoamericans i africans; entre aquests darrers els francòfons i els anglòfons. La comunitat ortodoxa celebra el culte religiós al local parroquial. Entre els diferents visitants s’hi troben les vicencianes de la parròquia de Sant Andreu, i un grup de l’Església de la Bíblia Oberta acompanyat pel seu pastor Ferran Jové.
     A la vegada un grup de joves de la parròquia acompanyats per Mossèn Joan Mora, rector, ha visitat diversos centres de culte de la ciutat. Entre ells hi figura el dels Mormons i la mesquita Omar, situada al la plaça carrer del Nord.
     La d’enguany ha estat la tercera edició de la Jornada de Portes Obertes que s’ha realitzat, organitzada per la Regiduria de Drets Civils, Immigració i Cooperació,  Ajuntament de Lleida i Unescocat. Una nova oportunitat ciutadana per a conèixer les diferents realitats religioses que conviuen a la ciutat.


 Fotos

1.- bondia.cat

2.- araponent.cat

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn