Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

8 setembre 2014
Categoria/es: General

JOVES FENT CAMÍ VOCACIONAL A SANTIAGO

Aquest darrer dijous del mes d’agost set joves acompanyats per Mn. Xavier Navarro, delegat de Pastoral de Joves del Bisbat de Lleida, han iniciat el camí de Sant Jaume. Han sortit de Lleida en tren fins a la província de Lleó, des d’on faran el darrer tram del camí fins arribar a Santiago de Compostel•la. Es tracta d’una experiència que ajudi a cadascun dels joves a aprofundir en el tema de la vocació. Concretament aniran treballant la vocació de Déu, la vocació a la Bíblia, la vocació personal, etc.

Els joves que han decidit passar nou dies caminant més de dos cents quilòmetres amb la motxilla a l’espatlla fins a la seva arribada a Santiago, són nois i noies entre 20 i 40 anys que ja tenen un recorregut cristià i que ara volen fer-se un plantejament seriós al voltant de la crida de Déu. Cinc d’ells estan estretament vinculats a la parròquia del Carme: Óscar, Fabián, Núria, Andrea i Mischel.

A continuació hi ha les informacions que han anat enviat per acompanyar-los des de Lleida amb la nostra pregària perquè el seu camí espiritual sigui molt profitós per al seu procés de discerniment vocacional.

Finalment l’Óscar, la Paola, la Núria, en Fabián, en Pablo, l’Andrea, la Mishel i Mn Xavi han acabat el Camí vocacional a Santiago. En el seu darrer diari s’acomiaden de nosaltres donant gràcies pel recolzament que han rebut.

Ara el Camí amb el Senyor continua!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn