Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 setembre 2012
Categoria/es: General

LA BELLESA DELS COLORS DE PEPITA ELVIRA

“La bellesa dels colors” és el títol de l’exposició de pintures de Pepita Elvira del Rio a l’Equipament Cívic de La Mercè, del 19 al 27 de setembre.

L’amplitud de l’espai expositiu de la sala d’activitats s’ha omplert d’una àmplia mostra de quadres de temàtiques i tècniques ben variades, molts d’ells damunt uns cavallets engalanats amb setí, donant un toc especial de distinció al conjunt. El denominador comú és la màgia amb que l’autora ha sabut plasmar al llenç diferents realitats immortalitzades amb un acurat domini del dibuix i el color, a més d’una gran delicadesa.

Paisatges naturals i urbans –alguns de Lleida-, interiors, retrats, natures mortes, estampes tradicionals, espirituals i intimistes… són alguns dels temes tractats amb gran precisió i veracitat. Resulten particularment sorprenents les teles de verdures i fruites de gran format modelades amb un cromatisme intens i lluminós que les fa particularment suggerents.

Felicitem a la Pepita Elvira, una artista polifacètica de gran sensibilitat que expressa a través del color, a l’igual que ho fa amb la sardana, un entusiasme i vitalitat que són dignes d’admiració.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn