Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 desembre 2012
Categoria/es: General

LA CELEBRACIÓ DEL NADAL

Les comunitats del Carme hem celebrat amb joia el Naixement de Jesús. Després del sopar solidari, la Missa del Gall ha estat concelebrada per Mn. Joan i Mn. Joan Ramon i molt participada pels nombrosos fidels que han acompanyat els cants melodiosos i alegres del grup africà i llatinoamericà.

La Missa de Nadal ha estat concelebrada per Mn. Joan i Mn. Adrián. Hi ha participat la comunitat romanesa solemnitzant l’Eucaristia amb els seus cants acompanyats a l’orgue.

Mn. Joan ha compartit la reflexió solidària tan escaient en el dia del naixement de Jesús que per portar-nos la salvació s’ha fet com nosaltres i ha nascut pobre. Per a viure veritablement el Nadal hem de fer-nos sensibles a les pobreses que hi ha en el nostre entorn i respondre amb un cor generós. El lema “Encadena-t’hi” que figurava a la pancarta solidària del recapte d’aliments del Col•legi de la Sagrada Família esdevé un reclam per a tots.

Les felicitacions de Nadal de la comunitat romanesa catòlica i ortodoxa, i la nostra comunitat han posat paraules i melodies al desig de germanor que tots compartim. Bon Nadal Solidari!!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn