Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 desembre 2011
Categoria/es: General

LA COMUNITAT ROMANESA CATÒLICA FELICITA EL NADAL

El Nadal és una festa molt especial per a la comunitat romanesa catòlica. I és que aquests dies, començant ja amb els últims dies d’Advent, comença l’anunci de la Bona Noticia, el naixement de Jesús, el Messies Salvador, anunci portat de porta en porta. I quina millor manera de fer-ho sinó a través del cant, a través de les nadales.

El 23 de desembre hem intentat portar aquest costum que tenim a la nostra terra a la casa del nostre pastor terrenal, el senyor bisbe Joan Piris Frígola que ens va obrir la porta de la seva casa per rebre la Bona Notícia. Després de cantar les nadales, el senyor bisbe ens va donar la benedicció i ens va dir que hem de seguir essent, amb la nostra vida, testimonis del naixement de Jesús i de l’alegria que ens porta aquest fet i que ens anima a compartir-lo amb tothom. I ho vam fer, també, amb el nostre alcalde i amb la resta de la nostra comunitat durant tots aquests dies de Nadal.

Que Déu ens ajudi a ser com els pastors que a través de la seva senzillesa i innocència van saber transmetre la gran alegria de la salvació i van lliurar el seu cor al Nen Jesús.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn