Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 novembre 2018
Categoria/es: General

LA CORAL DEL CARME CELEBRA SANTA CECÍLIA

El dia de Santa Cecília la Coral del Carme, dirigida per Rosa Fabregat, ha volgut celebrar la patrona dels músics a la Missa de les vuit del vespre de la diada. Lluis Climent ha acompanyat musicalment els seus cants amb l’orgue. L’eucaristia ha estat presidida per Mossèn Joan Ramon, que ha compara la vida de la parròquia amb un cor de veus: perquè sigui harmoniós ha d’estar ben afinat (amb Déu) i ha de tenir una bona entonació (amb els altres).

El presbiteri estava guarnit amb el quadre que representa santa Cecília tocant l’arpa.

Després de la Missa la celebració ha continuat al Local parroquial amb un to més animat i festiu. La Coral ha compartit un sopar fred que també ha comptat amb la presència dels tres sacerdots de la parròquia. Allí també hi ha hagut música en directe al piano interpretada per Lluis Climent i Mossèn Ramon Vila i, fins i tot, una ballada de sardanes.

La Coral del Carme la va fundar Mossèn Joan Ramon Ezquerra l’any 1997 i la va dirigir Blanca Julià durant els primers nou anys de vida. Precisament enguany la Coral celebrarà els vint anys del seu primer concert, que va tenir lloc a la Missa del Gall de 1998, en el marc del Concert de Nadal que oferirà la Coral Xiroia de l’Ateneu Popular de Ponent a la parròquia del Carme el proper dia 15 de desembre, a les 18h.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn