Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 novembre 2014
Categoria/es: General

LA CORAL DEL CARME CELEBRA SANTA CECÍLIA

La Coral del Carme ha celebrat anticipadament Santa Cecília la vigília de la seva festa patronal. La celebració eucarística ha estat acompanyada pels cants de l’agrupació musical dirigida per Rosa Fabregat, amb l’acompanyament a l’orgue d’en Lluis Climent.

L’eucaristia ha estat presidida per Mossèn Joan Ramon Ezquerra, que ha unit el sentit de la festa del dia, la Presentació de Maria al temple, i la de la patrona dels músics. Joaquim i Anna, seguint la tradició del poble d’Israel, van presentar la seva filla al temple per consagrar-la al Senyor, com acció de gràcies pel do del seu naixement. Mossèn Joan Ramon ha recordat com ja des de l’inici de la seva formació al seminari aquest dia renovaven el seu propòsit de consagrar-se al Senyor.

També santa Cecília va viure consagrada a Déu i compromesa amb els pobres. Per aquest motiu aquesta patrícia romana va ser condemnada a mort en una de les persecucions contra els cristians, probablement a finals del segle II. Es diu que mentre moria cantava himnes de lloança a Déu, motiu pel qual ha estat declarada patrona dels músics. Mossèn Joan Ramon ha elogiat les virtuts d’aquesta màrtir i la música com un camí excels per acostar-se a la bellesa de Déu.

Durant la celebració hem pregat pels membres difunts de la Coral. També hi ha hagut una foto de grup al final de l’eucaristia i, a continuació, un sopar fred gentilment preparat per Francisco, voluntari de Jericó. Tot enmig de cants, rialles i molta alegria d’aquest grup de cantaires que tanta vida donen a la nostra comunitat.

Moltes felicitats i que per molts anys pugueu celebrar amb tanta joia la festivitat de la vostra patrona!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn