Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

12 desembre 2019
Categoria/es: General

LA CORAL DEL CARME PARTICIPA AL CONCERT DE NADALES DE LES CASES REGIONALS

 RECONEIXEMENT A LA POETESSA ROSA FABREGAT SOLÉ

 
La Coral del Carme que dirigeix Rosa Fabregat Solé ha interpretat unes Nadales acompanyada a l’orgue pel mestre Lluis Climent dins del tradicional Concert de Nadales de les Autonomies de les Casas y Centros Regionales, en representació de la Casa de Cantàbria. 
 
L’acte ha estat organitzat per la Federación de Casas y Centros Regionales de Lleida que presideix Cosme García, en el seu 37è aniversari, i s’ha celebrat al Teatre de l’Escorxador.  hi han participat també altres corals que han atansat al públic els cants i músiques del Nadal a l’estil d’Andalucía, Aragón, Extremadura, Galicia i Castilla y León. El públic que omplia plenament el teatre ha gaudit d’un espectacle nadalenc de gran qualitat musical.
 
Al final s’ha fet un reconeixement a Rosa Fabregat Solé “Poetessa Lleidatana” que ha realitzat un bonic poemari dedicat als patrons de totes dels Comunitats Autònomes de la Federació. La placa de metacrilat l’ha rebut en el seu nom Antonieta Alzúria, membre de la Coral del Carme. Uns dies després, Mn. Joan Ramon ha fet lliurament de la placa a la mateixa Rosa Fabregat en acabar la Missa en honor a la Virgen de la Puerta on havia participat la Coral del Carme. Enhorabona, Rosa!
 
 
 
 
 
 
Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn