Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 juliol 2019
Categoria/es: General

LA PARRÒQUIA DEL CARME HA CELEBRAT LA SEVA FESTA PATRONAL

La parròquia de la Mare de Déu del Carme ha celebrat joiosament la seva festa patronal amb la tradicional Novena que enguany ha estat dedicada a Maria, estel i camí. De la mà de Maria la predicació ens ha acostat pas a pas fins al cim resseguint les seves actituds.

Paral·lelament han tingut lloc diferents actes dedicats a honorar la Mare de Déu del Carme, com el res del Rosari, les Vespres de la Mare de Déu, i la imposició de l’Escapulari del Carme, acollit amb devoció i esperit filial d’estimació i a Maria. També els nens de Primera Comunió han rebut aquest preuat signe marià abans d’acompanyar en processó la Mare de Déu del Carme pelegrina pels carrers de la demarcació parroquial, i que ha culminat amb l’ofrena floral.

La festa de la Mare de Déu del Carme ha viscut el seu moment central amb la seva tradicional ‘Missa de les Carmes’. Al llarg de la jornada hi ha hagut una afluència constant de feligresos de la parròquia i d’arreu que han honorat la Mare de Déu fent ofrena d’espelmes i flors, atrets per l’estima i la devoció a la nostra Mare del cel.

El Bisbe ha presidit la solemne concelebració cantada per la Coral del Carme, dirigida per Rosa Fabregat, i música a l’orgue de Lluis Climent. Els Goigs a la Mare de Déu del Carme han posat el fermall d’or a una celebració ovacionada pels feligresos que omplien a vessar l’església. Una ballada de sardanes de germanor i el sorteig a benefici de Jericó a l’Espai Mossèn Joan han curullat la jornada festiva.

La parròquia agraeix de cor totes les persones i institucions que amb la seva col·laboració, participació i assistència han fet possible que les festes del Carme a una festa amable i entranyable.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn