Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

26 maig 2013
Categoria/es: General

LA PRIMERA COMUNIÓ

Un dia molt esperat pels nens i les famílies. Un dia preparat amb il•lusió durant el temps de catequesi. I és que trobar-se amb Jesús en la Comunió s’ho val.

Els nens i nenes estaven molt contents i molt centrats durant tota la celebració. Eren conscients del pas tan important que donaven en les seves vides al compartir la taula amb Jesús. L’ambient de silenci i de pregària han ajudat als nens i als seus pares, familiars i amics a viure amb gran intensitat aquest moment.

L’estampa que han rebut els ajudarà a recordar tota aquesta experiència, i també els propòsits que han fet. Tant de bo que tota la vida vulguin que Jesús sigui el seu millor amic, estimar i resar a Maria i voler fer feliços als altres. Cal que els pares i familiars els animeu a cultivar aquesta amistat amb Jesús. Jesús no els abandonarà mai.

La celebració ha acabat amb el cant “Tinc a casa la mamà” dedicat a les dues mares que tots tenim: la Mare del cel i la mare terrenal. Als nens de Primera Comunió s’hi han unit tots els nens que participaven en la Missa i moltes altres veus. Ha estat un final tendre i emotiu en aquest dia tan feliç que tots hem compartit.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn