Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 desembre 2021
Categoria/es: General

LA REINA DE RADIO MARIA PELEGRINA A SANT JOAN

El Bisbe Salvador i els rectors de la parròquia de Sant Joan han rebut la imatge pelegrina de Radio María que des del passat mes de novembre està recorrent el territori espanyol.

La presidenta a Lleida de Radio Maria, Paloma Arroyo, ha explicat el doble sentit d’aquesta iniciativa: “suposa una crida a viure amb fe renovada l’oració del Sant Rosari i donar a conèixer millor Radio Maria amb la presència de la nostra Mare”. També s’ha referit a la “Reina de Radio Maria”, una talla de fusta de la Mare de Déu realitzada per artesans del nord d’Itàlia per atendre la petició de les ràdios d’Àfrica quan l’emissora mariana s’estava donant a conèixer en aquest continent. Posteriorment, la reina de Radio Maria ha anat recorrent les Radio Marías de Europa i de la resta del món arribant aquest any a Espanya en el seu 21è aniversari.

Després de la presentació, uns voluntaris de Radio María han dirigit el res del Sant Rosari amb l’Exposició del Santíssim i cants marians, oferint-lo per les vocacions. El Bisbe ha recordat que tots els diumenges a les 19.30 té lloc a la parròquia de Sant Llorenç una pregària per les vocacions: “Avui s’ha canviat el lloc però no l’objectiu, perquè les vocacions al ministeri sacerdotal són molt necessàries avui i, sobretot, en el futur.

Ha estat una ocasió especial per a viure aquest moment de gran espiritualitat i comunió amb la gran família de Radio María, una associació dedicada a l’evangelització a través d’un apostolat marià des de la Radio, amb un amor filial per la Mare de Déu i l’Església. A Lleida porta el nom de la Verge Blanca de l’Acadèmia, patrona de la ciutat. L’any 2019 va celebrar el seu 20è aniversari amb una exposició itinerant que a Lleida es va poder visitar a l’església de Sant Joan.

Durant la seva estada a Sant Joan, cada dia es farà el res del Sant Rosari i es compartiran testimonis de conversió. El dimecres 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, els nens de la Catequesi resaran el Sant Rosari amb una escenificació dels misteris. Aquest dia també s’oficiarà una missa.

El dijous 9 de desembre la Reina de Radio María serà traslladada a Sant Martí fins el proper diumenge 12 dia en que continuarà el seu pelegrinatge per Barcelona i altres diòcesis catalanes.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn