Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 febrer 2016
Categoria/es: General

LA SUBDELEGADA DEL GOVERN REP A LA FUNDACIÓ JERICÓ

La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha rebut per Mossèn Joan Mora, impulsor de la Fundació com a entitat d’atenció a persones sense sostre i en greu risc d’exclusió social de la ciutat de Lleida.de la Parròquia del Carme, acompanyat per Àngel Farré, un dels col·laboradors. L’objectiu de la visita ha estat sol·licitar a la Subdelegada informació i assessorament sobre possibles línies de subvenció a les que l’entitat pogués acollir-se per tal de poder fer front a l’ampliació de serveis als seus usuaris als quals ofereixen pensió i menjador social, a més a més de serveis d’acompanyament, d’ajut en la recerca laboral i de reforç psicològic.

La Fundació Jericó reparteix actualment 140 àpats diaris a través del seu menjador social i gestiona l’Hostal on facilita l’allotjament fins a 112 persones diàries coincidint amb els dies de més fred, als espais de la seva seu, ubicats al carrer Tallada.

La senyora Inma Manso ha informat de la convocatòria d’ajuts derivats del 0’7% de l’IRPF com una de les vies per obtenir finançament i ha animat a tots els ciutadans “a marcar tant la casella d’assignació tributària a activitats d’interès general de caire social com la casella d’assignació tributària a l’Església Catòlica en el moment de fer la declaració de renda ja que no té cap cost per al ciutadà i, en canvi, genera una aportació social”. La subdelegada ha recordat, en aquest sentit, que aquest gest va permetre recaptar l’any passat 297,6 milions d’euros dels que es van beneficiar moltes entitats de caire social del país.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn