Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 octubre 2016
Categoria/es: General

L?ALCALDE VISITA JERICÓ EN EL DIA INTERNACIONAL D?ERADICACIÓ DE LA POBRESA

En el marc del Dia Internacional de l’eradicació de la pobresa, el paer en cap, Àngel Ros i el tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, han visitat la Fundació Jericó, acompanyats pels seus responsables, Mossèn Joan Mora i Ramon Niubó.

La Fundació Jericó gestiona el servei d’acolliment residencial d’urgència, que és competència de l’Ajuntament. L’any 2015 es van allotjar 1.130 persones, derivades des de l’Àrea d’Inclusió Social, amb 7.188 pernoctacions. El passat Pla Iglú es van atendre 502 persones, amb 8.644 allotjaments, des de novembre fins al març. Aquest estiu, el projecte de temporers ha comportat l’acolliment de 468 persones, amb 4.520 pernoctacions.

En el marc de la celebració de Dia Internacional de la eradicació de la pobresa, el paer en cap ha remarcat que “és una qüestió de responsabilitat política i social i que s’han d’unir esforços per lluitar contra la pobresa, que es pot manifestar de diverses maneres, com són l’accés restringit a la salut, l’educació o a altres serveis assistencial o amb la denegació o l’abús d’altres drets humans fonamentals. Tenir treball o una pensió no garanteix no patir risc de pobresa pel que els professionals d’atenció social i atenció socioeducativa al carrer fan una tasca de detecció de persones en situació de vulnerabilitat per gestionar els serveis els recursos més adequats en cada situació”.

 

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn