Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

14 desembre 2021
Categoria/es: General

LES CASES I CENTRES REGIONALS CELEBREN L’ADVENT A SANT JOAN

Per quart any consecutiu l’església de Sant Joan Baptista ha acollit la celebració eucarística conjunta de la Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida el dia de Santa Llúcia, tot solemnitzant l’inici del Cicle de Nadal. Les imatges dels seus patrons s’han situat a l’altar lateral dedicat a la Mare de Déu del Pilar, patrona de la Casa de Aragón.

El bisbe Salvador ha presidit la Missa concelebrant amb els rectors Mn. Jaume Pons i Mn. Joan Ramon Ezquerra. S’ha comptat amb l’assistència de la regidora Marisa Xandri, Cosme Garcia, president de la Federació representada per Andalucía, Castilla León, Cantabria, Galicia i Aragón i familiars de José Terceiro, president del Centro Galego i vicepresident de la Federació, traspassat aquest any.

El bisbe s’ha mostrat complagut que les Cases i Centres Regionals celebrin la festa de santa Llúcia “una santa verge i màrtir, que va defensar la seva fe en Jesucrist morint molt jove i a qui demanen la intersecció, al bell mig del temps d’Advent, perquè ens preparem bé per a rebre Jesús amb alegria el dia de Nadal.” També ha agraït que el col·lectiu de la Federació mantingui la fe i la dimensió religiosa en les seves celebracions, i els ha animat a participar en el Sínode fent propostes per a millorar l’Església.

Les corals i grups Romero y Jara de la Casa de Andalucía; Raices de ZA~HU~TE, de la Casa de Aragón; Nacencia, del Centro Extremeño; y Coral Estel, en representació del Centro Galego, han posat música i sentiment a la celebració religiosa d’acció de gràcies en iniciar el temps de Nadal i en sufragi per l’ànima de José Terceiro.

Representants de la Federació han tingut cura de les lectures, les pregàries i les ofrenes d’aquesta cinquena celebració que s’ha pogut seguir per streaming a través del facebook de les Cases Regionals.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn