Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

8 juny 2012
Categoria/es: General

LES MISSIONERES ESCLAVES DE L’IMMACULAT COR DE MARIA, COMPLEIXEN 150 ANYS DE LA SEVA FUNDACIÓ A LLEIDA

Esperanza González Puig, la Fundadora, va néixer a la Paeria de Lleida el 19 de maig de 1823. El seu pare era el conserge i vivien allí.
La providència amorosa de Déu i el coratge de la avui Venerable Mare Esperança, van fer possible, el 19 de juny de 1862, el naixement d’una Congregació a Lleida que es dedica principalment a: l’atenció de nens en Centres residencials d’acció educativa, l’acollida de les dones marginades de la nostra societat i l’educació de nens i joves en Col•legis i Residències.

L’Eucaristia de Acció de Gràcies, amb motiu dels 150 anys de la fundació, serà presidida per Monsenyor Joan Piris, Bisbe de Lleida, el dia 17 de juny de 2012, a las 11:30 hores, en l’església Parroquial de Sant Joan Baptista (Lleida), lloc on va ser batejada Esperança al dia següent del seu naixement i confirmada un any més tard.

La Congregació celebra amb goig i esperança aquest esdeveniment de gràcia i s’alegrarà amb la presència de tots els que en aquest dia puguin acompanyar en aquest acte.

—————————–

Amb ocasió d’aquest esdeveniment la Parròquia del Carme en col•laboració amb la Congregació han preparat un fulletó informatiu sobre la Mare Esperança González i la seva fundació de les Missioneres Esclaves de l’Immaculat Cor de Maria.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn