Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

11 juny 2011
Categoria/es: General

LES PRIMERES COMUNIONS

Vint-i-quatre nens i nenes i un noi han fet la seva Primera Comunió els dos darrers diumenges del mes de maig, en tres celebracions eucarístiques. Van estar solemnitzades per la Coral del Carme.

Amb aquest objectiu han seguit dos anys de formació en la catequesi setmanal amb l’equip de catequistes de la parròquia del Carme. Han estat uns mesos de participació activa en la Missa dels diumenges i d’integració en el si de la comunitat parroquial. També han participat en les trobades arxiprestals d’Advent i de Pasqua; concursos (de pessebres, bíblic i de fanalets); processons (del Carme, ofrena floral a Sant Anastasi), romeries (de Sant Jaume), excursions (a la neu, al Pilar de Zaragoza…) i altres activitats organitzades a les parròquies de la Unitat Pastoral (Vetlla de la Immaculada, Festival dels Immigrants, Festivitat de la Mare de Déu de l’Arcada…).

També els pares hi han posat molt interès i esforç en la formació i acompanyament dels nens, i en la seva assistència a les reunions formatives adreçades a ells.

Els nens estaven molt contents i il•lusionats per rebre Jesús per primera vegada. Mossèn Joan va animar-los a voler ser sempre amics de Jesús, el seu millor amic: “Amics som tu i jo, quina felicitat, amics som ja per sempre, amics de veritat”, cantaven després de la Comunió. Aquest va ser el primer dels propòsits d’aquest dia.

Al final de la celebració cada nen va rebre una creu i un Recordatori del dia de la seva Primera Comunió.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn