Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 maig 2013
Categoria/es: General

LES PROMESES DEL BAPTISME

Els nens i nenes que enguany rebran la Primera Comunió, han viscut un moment solemne i significatiu en la seva vida cristiana. Ha estat la renovació de les promeses que el dia del baptisme van fer els seus pares i padrins.

El mossèn els ha cridat un per un, i tots junts, i amb veu forta i decidida, han promès que s’apartarien de qualsevol cosa dolenta i, com amics de Jesús, farien tot el que a ell li agrada; conscients que, d’aquesta manera, serien també ells molt feliços sempre.

Les promeses les han fet amb un ciri encès a la mà, significant que volien mantenir sempre encès el seu amor a Jesús i als germans. Acabades les promeses, tots han passat a besar la pila baptismal, significant l’agraïment de haver estat fets fills de Déu en el dia del baptisme.

A la mateixa celebració l’Ainara ha fet la seva Primera Comunió. Tots els seus companys de la Catequesi s’han unit a aquesta celebració tan important en la seva vida. Al final tots han rebut la làmina dels 10 Manaments, que marquen l’estil de vida de Jesús.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn