Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

2 abril 2011
Categoria/es: General

LES VEUS DE LA CORAL DEL CARME CLAMEN ?CONTRA LA FAM?

El passat 2 d’abril, dia assolejat i calorós i… per la coral de Carme portarà molt de temps al cor, se celebrà a la plaça de la Paeria de Lleida que acollí per primer any aquesta activitat del concert organitzat per Mans Unides sota el lema “Cantem contra la fam”. La nostra coral ja va gaudir de la joia de solemnitzar enguany la missa diocesana de Mans Unides a la nostra parròquia el passat 12 de febrer; celebració seguida al local parroquial del sopar de la fam. Les 17 corals participants de Lleida i província, respongueren a la crida d’aquesta organització eclesial cantant ben fort contra la fam. Així dons, al fil de les cinc de la tarda, a la plaça Paeria, la presentadora de l’acte, Cecilia Artigues, donà la benvinguda als assistents. Acabada la presentació, la nostra coral començà a entonar tres cançons. Una tradicional birmana, un altra, alemanya, traduïdes ambdues al català, i el “bon Jesuset” del Poeta Verdaguer.

Acabada la nostra actuació ho feren la coral Ressò del Secà de Sant Pere, continuant desprès les altres corals fins a les vuit del vespre, hora en què es conclogué el concert amb la coral juvenil dels Maristes.

La nostra coral restà satisfeta de l’actuació al concert i del goig d’escoltar i compartir les cançons de les altres setze corals participants. Aquesta tarda ens deixà tan grat record, que esperem poder tornar l’any vinent a cantar contra la Fam, repetint l’experiència emotiva d’aquest dia.

Esperem que Santa Maria del Carme continuï vetllant les nostres veus i alhora li donem gràcies per la experiència viscuda.

Fem ressò que la coral ha estat convidada a participar en l’homenatge al Mestre Prenafeta, traspassat el mes de març a la casa del Pare.

Erik i Rosa Fabretat, directora

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn